aliceolivia

Ä L S K A R T

Lånade av Emma:-)))

Igår kom vi hem från skolan, pluggade, åt mellis, pluggade lite till och sen var det dags för middag. TACOS, så gott och så saknat. Sen blev det Gossip Girl, te, popcorn och allmänt mys. Sov här för fjärde natten denna vecka, och ska göra det även ikväll. Skolan gör så att det mesta suger just nu, MEN vi har det mysigt ändå. Så glad att jag har dessa och att jag har fått flytta in här:-)))

 

T O R S D A G

Eftersom att jag numera bor tillsammans med los favs, hemma hos dem där vi oftast är själva, så har vi för tredje dagen i rad spridit ut oss på hela köksbordet med böcker och datorer. Ångest när allt plugg hopar sig, men vi blandar åtminstone skiten med lite skratt och massa mat. Vi började eftermiddagen med att ta en powernap, och efter det placerade vi oss på vår nuvarande plats och här ska vi sitta tills vi åtminstone har lite koll inför provet imorgon.

L O N D O N

HELLO

Såg nu att det var mer än en månad sen jag tittade in här. Nu är jag iallafall tillbaka i Londres med mina Londonfavoriter, massa jävla plugg och brutal ångest. Att lämna Sverige för att åka hit var betydligt mycket jobbigare denna gång än de tidigare gångerna jag vart hemma. Jag har hunnit vara i AFRIKA på lovet, umgås med nära och kära och lyckats plugga alldeles för lite. SSL har en tendens att planera som stenar, så jag hade egentligen behövt plugga under hela lovet. Det gjorde jag ju som sagt inte, utan nu sitter jag istället med ett helvete. 6 sidor om finanskrisen och teoretiker i sam, 3000 ord om min tro i religion, en läslogg på Fröken Julie i svenska samt ett ekonomiprov på 3 kapitel. Allt är till fredag utom religionen, den är tills tisdag.. 

 

Annars, om vi bortser från skolan (omöjligt), så är det just nu väldigt mysigt här. Jag har flyttat in hos Daniella och Emma, så vi har sleepover varje kväll, drömmm. Igår pluggade vi till två, och kvällen bestod av tårar, skratt, dans, MAT och finanskrisen i massor. Det kommer bli en likadan kväll ikväll, så bortsett från plugget ska jag inte klaga. Allt snack och planerande av sommaren gör också att man orkar, TÄNK SOMMARLOV!!

 

Nu ska jag fortsätta plugga, hörsss

Upp