aliceolivia

Söndag

Ja då var det alltså sista dagen på veckan igen. Det innebär att min värdmamma har placerat nya rena lakan på min säng (som jag borde byta innan de hamnar på golvet och blir fulla i katthår), att jag sov ut riktigt rejält inatt och att jag just i skrivande stund egentligen borde fokusera på mina läxor istället för att blogga. Men men, har faktiskt varit väldigt effektiv idag, skrivit på min religion, börjat på mina andra småläxor samt hunnit äta en bagel!

 

Ikväll ska jag skypa med Freddi och Gabbi, det var ett tag sen nu och gosh vad mycket vi har att prata om. Ska bli himla mysigt!  Ska försöka bli klar med mina läxor så fort som möjligt så jag hinner med lite mer cozy saker ikväll. Ska försöka hinna, förutom samtalet med min girls, gå en promenad, kolla ett avsnitt suits och lyssna på massa One Direction låtar. Jag har sån hat-kärlek till det bandet alltså, texterna i deras låtar är underbara men grabbarna är inte riktigt my cup of tea om vi säger så:-) Kanske hinner med en lång och härlig dusch också, eller aa lång i londontermer är ju typ 10 minuter, men ändå.. Det vore skönt!

 

Kan inte förstå att jag snart, om tre ynka dagar, befinner mig på svensk mark. Ska bli så himla mysigt att träffa familjen, vovvarna, min favvo, farmor och Martin, min säng och alla kompisar! LÄNGTAR!

Strosa runt i London är inte helt fel, det kan jag lova! Lånade denna av Ida, hoppas det var okej:-)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas