aliceolivia

Hittade några till

Att de som har lyckat i livet ska straffas genom att betala väldigt mycket skatt, och då få tillgång till mindre av sina tjänade pengar är enligt mig fel. Jag tycket att alla ska bidra och betala skatt, det är en självklarhet. Dock ska inte skatterna vara så höga för människor med hög inkomst att det i princip ändå landar på samma inkomst efter skatt som en person som inte lyckats lika bra i sin karriär. Att rösta på Socialdemokraterna tycker jag är oerhört egoistiskt. Istället för att unna personer som kämpat hela livet och lyckats bra, ska samhället ta deras belöning för det hårda arbetet. Pengarna ska sedan hamna vart då? Skolor, sjukhus, vägar osv. Strålande verkligen. Men det här med bidrag hit och dit är ju ett skämt. Vill man inte jobba får man äta nudlar, är det svårt? Nej precis:-)

 

"Arbete måste löna sig" - Moderaterna

Klart som fan arbete måste löna sig om Sverige ska utvecklas som land och att den svenska befolkningen ska vara arbetsamma. Jag menar, vem kommer vara amitiös och slita om inte pengarna i plånboken skiljer tillräckligt mycket från en person som inte anstränger sig alls? No one

 

Okej det här är mitt sista inlägg om valet:-) Dessa bilder är bara allmänt härliga, ta det inte för seriöst. Jag är missnöjd med resultate, visst.. Men så mycket som man kan tro att jag bryr mig, bryr jag mig inte!

 

Hejdååå

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas