aliceolivia

Här kommer Sosse-Sverige

Kan ju börja med att säga att jag tidigare inte har brytt mig ett skit om politik. Jag har tyckt att det varit ganska tråkigt. Men i och med resultatet i valet igår, då blev jag faktiskt chockad. VAD FAN HÄNDER?????? 

 

Reinfeldt fick Moderaterna att bli ett modernt och nytänkande parti, vilket förändrade Sverige. Han har inte gjort annat än att förbättra vårt land, bidragit med massa nya jobb och fört Sverige genom motgångar tillsammans med hela sitt parti.. Vad är tacken för detta? Nej juste, inte ett skit. Svenska folket röstar istället på de rödgröna, vilket inte är annat än pinsamt! Socialdemokraterna, really? Stefan Löfven är inget annat än en tomte, och att han och hans parti fick mest röster får mig att typ vilja gråta:-( När till och med andra länder tycker att Sweden är ett skämt som röstar bort en regering som var väldigt bra och stabil, då är det illa folk. (Inte för att jag får rösta men ändå)

 

Jag är ledsen alla sossar som läser min blogg, men det här är min åsikt. Jag hoppas att ni ändrar er till nästa val och inser att BLÅTT är FLÅTT och att RÖTT endast är DÖTT! (No hate<3) (Jag vet att det stavas flott, men det blev inte rätt då)

Det enda positiva med detta är alla sköna uppdateringa överallt om den här skandalen, älskar alla sosse-skämt:-) 

Seriöst, den om flygplanet är nog det skönaste jag läst <333

Du var bäst! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas