aliceolivia

Dag 50

Regn regn regn, fan på riktigt nu har det börjat regna hela tiden. Precis det jag sa förut att det minsann inte gjorde i London. SKOJA, det gör det visst! Eller inte konstant, men i princip. Idag är det 50 dagar sedan jag flyttade hit, eller kanske 51 beroende på hur man räknar. SJukt iallafall. Kan inte bestämma mig för om jag tycker att det känns som att jag varit här fler eller färre dagar. Men fort har det gått om man tittar tillbaka. Och jisses vad jag saknar mina friends och Stockholm!!

 

Idag då? Jag har hunnit med att få ytterligare en inlämning till innan lovet och även insett att jag är körd till både sam-provet och i italienska. Men vad gör det när man vet att det endast är 10 dagar klar tills min plan mot Sweden och mina favoriter går..? Jag ska klara av alla 1000 prov, inlämningar osv. och sen får jag 9 dagarhemma:-) Love it!

 

Jag och Malin har lagat middag, kollat Paradise och jag har kollat Suits. Nu tänkte jag plugga vidare, sen duscha och försöka somna i relativt bra tid.. Vi hörs <3333

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas