aliceolivia

Trauma (typ)

Mmm Italien var nice:-)

 

Jaha, hello! Nu ligger jag i min nya (!!!) säng och kollar på Gossip Girl, äter briosar och försöker förtränga allt plugg jag har. Det är mycket nu som gått motsatsen till bra för mig, så jag tänkte dra igenom en snabbverision av min senaste vecka.

 

Jag har nu flyttat och bytt värdfamilj, och jag är så himla glad att jag har gjort det. Jag gillade min förra familj, men det var en sak som blev tydligare och tydligare under tiden jag bodde där och det var deras syn på städning och hygien. T.ex. så damsög de den 24/8 och nästa gång de gjorde det var den 2/11.. Är det någon som förstår hur vidrigt det är? Och när man till råga på allt har heltäckningsmatta och katter.. Jaaa ni förstår nog.

 

Och dessa katter, nu ska ni fan få höra på något vidrigt.. Först och främst hade de mask, men det "var för dyrt att behandla". Sedan upptäckte jag efter kanske fyra veckor att jag hade bett på kroppen (kanske 3-4 stycken) och visade det för min värdmamma och hennes svar var "Åh det är kattloppor". Att jag inte reagerade då? Var väl trött och lost I guess.. Sen förra lördagen när jag satt i min säng var det ett djur som satt på min hand och i nästa sekund var borta (typ så) och jag googlad och det visade sig vara en kattloppa. Jag hade då fått massa bett, över hela kroppen verkligen. Jag och Malin kollade också på ena katten och den var FULL med loppor, spydde nästan. Jag tog då med mig en tröja och ett par jeans, samt min tandborste och tog in på ett hotell. Jag fick inte ta med mig mer, då kläderna kan ha haft loppor på sig. Jag bodde på hotell två (eller var det tre?) nätter och efter det flyttade jag in hos en annan familj under tiden de skulle sanera mitt rum.

 

I helgen kom min mamma hit och vi bestämde att jag inte skulle flytta tillbaka till den första familjen, utan gå vidare från allt det här. Mor min hade hittat en dam som hade ett rum där jag kunde bo, och det är här jag är nu, och jag älskar det!! Vi har under helgen tvättat igenom hela min London-garderob och hämtat och flyttat alla mina saker hit. Vi insåg att jag utökat min garderob och mina prylar en del, jag har helt sjukt mycket packning.. Jag har kommit hit med två tredjedelar nu, och ska ta resten efter skolan imorgon. 

 

Snart framöver ska ni få se bilder på mitt nya rum, måste bara få ordning på allt. Och det bästa, JAG HAR EGET BADRUM!! Love it!

 

Oj det vart en del text, men men, kommande inlägg blir nog snäppet roligare. Nu ska jag sova, är helt slut.. Godnatt på er

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas