aliceolivia

25 november

Sitter här i min säng och försöker plugga, lyssnar på Riptide, snapar, svettas ihjäl och tänker på Harvey Specter.. Oh myy vad jag vill ha lov nu. Skolan dödar mig!!:-(

 

Okej vi börjar från början, det går inte så bra med min fokus just nu och jag är allmänt omotiverad till att plugga. Jag har framförallt svårt att plugga koncenterat om det inte är under press, vilket innebär att när med är mer än fyra dagar kvar till ett prov eller en inlämning så tänker min hjärna "aja det är lugnt" NÄR DET VERKLIGEN INTE ÄR DET.. 

 

Jag lyssnar på musik, varje dags räddning (<33) och allvarligt det är helt galet varmt i mitt rum. MEN jag klagar inte, efter att ha bott här i snart  tre månader och det desutom börjar bli vinter så njuter man av varje sekund man svettas och inte fryser. Jag skulle bara vilja ruska om alla britter och tala om för dem att de borde isolera sina hus. Då kommer det inte heller gnällas om att det är så dyrt att värma upp husen, eftersom att värmen faktiskt stannar i mer än 10 sek:-))

 

Egentligen vill jag inget annat än att ha en skål med grekisk yoghurt och färska hallon och ett avsnitt Suits innehållande massor av Harvey Specter.. Okej det vore ännu mer nice med en påse karamellkungen, meeen jag försöker vara nyttig så det skulle duga med bär:-)

 

Nu ska jag ut på en prommis för att köpa flingor (ska ta de nyttigaste jag hittar) och sen ska jag duscha och SOVAAA, godnatt

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas