aliceolivia

Night

 

Sitter vaken som vanligt alldeles för sent, men jag kan verkligen inte somna när jag är stressad. Jag har en helvetes period framför mig i skolan de kommande två veckorna.. USCH. Klockan är halv två, och jag har gått över min trötthetsgräns för hundra år sedan, så nu passar jag på att skriva lite på min religionsanalys, och den suger. Suger är fan ingen underdrift heller, det är ju sad som fan. Bockade av ett matteprov idag som inte kändes allför illa, men inte så bra som jag är van att matten känns. Måste blivit hjärndöd sen jag flyttade hit, men jag kommer ändå inte behöva räkna ekvationssystem ever again så lets move on:-)

 

Efter skolan idag satt jag, Emma, Daniella, Jakob och Sofia kvar i ca en livstid i biblioteket och pluggade. Vi hann även med att dansa och köra rap battle, jag menar man måste ju pausa ibland. Vi åt middag på Tortilla i Richmond för att sedan röra oss hemåt. Fortsatte pluggapluggaplugga när jag landade hemma och det gör jag fortfarande. Kommer INGENSTANS, men det är ju en annan femma. Min mentor och jag har däremot kommit överens om att jag ska stryka mitt marknadsföringsprov imorgon, så jag har iallafall en sak mindre att fokusera på. På fredag ska min religion vara klar, och jag kommer bli så besviken på mig själv om jag inte får det resultatet jag verkligen har strävat efter i den här kursen, men det återstår väl att se I guess..

 

Nu ska jag fortsätta med detta, alltså mitt kära plugg, tills min kropp och min hjärna bestämmer sig för att vilja sova samtidigt..

Peace out och godnatt

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas