aliceolivia

Tisdag

Bästaa

 

Idag har jag haft två lektioner och efter det har jag pluggat matte i hur många timmar som helst. Vi satt först på Starbucks och förflyttade oss sedan till Tortilla för middag:-) Gick bokstavligen på helvete på första delen av matteprovet och har del två imorgon så det är fan bäst för mig att jag lyckas hyfsat på det.. Ska försöka kämpa mig genom det sista i skolan och sen njuta av ledighet när den väl kommer. 8 dagar, sen sitter jag på planet till Svearike<33

Bästa mamma

För någon dag sedan landade det ett paket innanför dörren och gud så mysigt det var. Paketet innehöll en julklapp till värdis, mammas julkola, Brio-godisar, en liten tomte och skvallertidningar. Perfekt! Jisses vad jag vill få en paus från London nu och åka hem till Sverige, återigen saknar jag skaldjur, skagen och all annan svenska mat:-( Nu är det endast 9 dagar var tills jag rullar mot mot SWEDENNN. Dock så älskar jag det här också, så jag kommer nog ha väldigt väldigt roligt fram till dess 

IKEA

(Lånade några av Emma och Sofia)

Igår drog jag, Jakob, Daniella, Emma och Sofia till Ikea och åt köttbullar, handlade och provade sängar! Very cozy! Fick med mig ganska mycket fint. Ska försöka fota mitt nya rum snart och då får ni se mina nya inköp:-) 

Fredag

Well well, ännu en vecka är avklarad och detta var min absolut västa vecka rent skolmässigt här på SSL, jag har haft så mycket prov, läxor och redovisningar. Igårkväll var också min sjukaste pluggkväll. Började med att jag och Daniella satt kvar i skolan och pluggade sen kom jag hem runt 22. Då var jag långt ifrån klar med dagens religionsredovisning så jag satt till klockan halv 5 imorse och skrev, HALV FEM, 4.30!! Jag skulle upp sju, men jag försov mig en timme och vaknade av ett samtal. Jag lyckades dock komma i tid och jag skrev klart mitt arbete precis innan redovisning. Det sög hela grejen, men jag är nöjd och nu fick jag äntligen lite ledighet.:-)) 

 

Egentligen var planen att vi skulle ut ikväll, men jag var för strött så jag ska verkligen bara sova ikväll. Har redan sovit tre timmar:-) Imorgon ska jag och några i klassen in till London för att shoppa och på söndag blir det IKEA, sk bli very nice!

Nu ska jag kolla Gossip Girl och sen sova, godnatt

 

Night

 

Sitter vaken som vanligt alldeles för sent, men jag kan verkligen inte somna när jag är stressad. Jag har en helvetes period framför mig i skolan de kommande två veckorna.. USCH. Klockan är halv två, och jag har gått över min trötthetsgräns för hundra år sedan, så nu passar jag på att skriva lite på min religionsanalys, och den suger. Suger är fan ingen underdrift heller, det är ju sad som fan. Bockade av ett matteprov idag som inte kändes allför illa, men inte så bra som jag är van att matten känns. Måste blivit hjärndöd sen jag flyttade hit, men jag kommer ändå inte behöva räkna ekvationssystem ever again så lets move on:-)

 

Efter skolan idag satt jag, Emma, Daniella, Jakob och Sofia kvar i ca en livstid i biblioteket och pluggade. Vi hann även med att dansa och köra rap battle, jag menar man måste ju pausa ibland. Vi åt middag på Tortilla i Richmond för att sedan röra oss hemåt. Fortsatte pluggapluggaplugga när jag landade hemma och det gör jag fortfarande. Kommer INGENSTANS, men det är ju en annan femma. Min mentor och jag har däremot kommit överens om att jag ska stryka mitt marknadsföringsprov imorgon, så jag har iallafall en sak mindre att fokusera på. På fredag ska min religion vara klar, och jag kommer bli så besviken på mig själv om jag inte får det resultatet jag verkligen har strävat efter i den här kursen, men det återstår väl att se I guess..

 

Nu ska jag fortsätta med detta, alltså mitt kära plugg, tills min kropp och min hjärna bestämmer sig för att vilja sova samtidigt..

Peace out och godnatt

Dag hundra

Herregud, det var alltså 100 dagar sedan jag landade på Heathrow och var förvirrad och precis nyinflyttad, sjukt vad fort det går. Trots att jag har varit i Sverige två gånger så känns det som att det var en evighet sen jag var hemma. Alltså hemma på riktigt, permanent. Det sjuka är nog ändå förvirringen som uppstår när jag själv inte vet om jag menar Stockholm eller Lonodn när jag säger att jag ska åka hem. Stockholm (<33) är ju självklart my one and only home, men just nu så säger jag att jag ska åka till Sverige och att jag ska åka hem när jag ska tillbaka till London.. Oklart och skumt, men så är det.

 

 

Upp